home » Blog 1 : OMG! We zijn online! En nu?

Blog 1 : OMG! We zijn online! En nu?

Gepubliceerd op 2 augustus 2018 om 23:02

Vanaf 1 augustus is Happy Mommy officieel online. Hoe awesome! Voor de mensen die mij niet kennen en die dus voor het eerst op deze website zijn, even wat achtergrond info. 


W I E  I S  H A P P Y  M O M M Y ?

Mijn naam is Lubna Medema en ik ben de trotse Happy Mommy van Lana van twee en Noah van vier maandjes. Daarnaast ben ik ook nog getrouwd met Jeroen, de leukste man in de hele wereld! Helaas heeft hij af en toe de neiging om zelf liedjes te verzinnen en deze vol overtuiging te zingen terwijl ik mijn eerste blog probeer te schrijven. Maar het is hem vergeven, want let's be honest, zelf ben ik ook raar. 

Ik werk twee dagen in de week als docent strafrecht en mensenrechten. Daarvoor was ik strafrechtadvocaat. Ik hoef het pleiten in de rechtszaal gelukkig niet heel erg te missen, want mijn lieve bengel van twee jaar is nu al (met heel veel humor en charme) een mini-advocaat. Haar broertje van vier maanden oud probeert nu al mee te doen door af en toe te schattige geluidjes te maken. Superleuk hoe ze nu al een team vormen.


H O E  I S  H A P P Y  M O M M Y  O N T S T A A N ?

Ik ben altijd creatief bezig geweest. Tot groot ongenoegen van Jeroen vind ik het heel leuk om cadeautjes voor anderen te kopen (ja, dat kost veel geld) en ze daarmee blij te maken en ben ik een beetje verslaafd aan het zoeken naar koopjes en het online shoppen. En als het gaat om feestdecoratie, dan zit ik uren te zoeken op pinterest naar de leukste ideetjes. Dus toen dacht ik, waarom niet al mijn verslavingen combineren? En zo kwam het idee voor Happy Mommy.

 

O N Z E   W E B S H O P 
Vanaf 1 augustus 2018 is Happy Mommy officieel online. Je kan bij ons leuke kraamcadeautjes, waaronder de newborn giftbox kopen. En in onze milestone giftshop kan je supergave geboorteposters en mijlpaalposters, gemaakt door moi, (met heeeel veel liefde) kopen.  Daarnaast kan je superleuke feestboxen met 1 klik op de knop bij ons halen. Ik hoop dat we ons onderscheiden van de rest door de persoonijke aanpak die je bij ons krijgt. Alles is namelijk mogelijk, je moet alleen je wensen doorgeven!

Waar ik me vooral op verheug, is om al jullie cadeautjes in te pakken. Hoe gaaf is het dat ik als Happy Mommy betrokken mag zijn bij het maken van jullie kraammand? Of het maken van een geboorteposter of het helpen organiseren van je feest? Op die manier delen jullie een deel van jullie geluk met mij. En daarvoor alvast heel veel dank, wat een eer.

 

S O C I A L   M E D I A 
Terwijl ik bezig was met de voorbereidingen voor Happy Mommy kwam ik erachter dat social media heel erg zou kunnen bijdragen aan het succes van Happy Mommy. En dan moet je juist mij hebben. Ik weet nog net hoe ik netflix aan moet zetten en af en toe kijk ik op facebook, maar daar stopte het ook echt. Mijn lievelingsapparaat om mee te communiceren is een faxmachine, een oude gewoonte die ik heb overgehouden uit mijn tijd in de advocatuur. Maar de opening van Happy Mommy brengt met zich mee dat ik een poging ga wagen om actief te zijn op social media. En stiekem vind ik het best wel leuk. Ik deed hiervoor bijvoorbeeld niet veel met instagram, maar intussen is de Happy Mommy instagram aangemaakt en vind ik het supermooi hoe je geluk (en soms leed), verhaaltjes, tips en vooral liefde met elkaar deelt! Dat is naast de webshop met leuke producten ook waar Happy Mommy zich op richt: Mommy empowerment! In plaats van elkaar allemaal af te zeiken, elkaar te steunen en helpen als mama’s! En hopelijk kan Happy Mommy daaraan bijdragen!

B L O G

Aangezien ik de social media virus te pakken heb, ga ik ook een wekelijkse blog bijhouden. Van DIY-tips voor feestjes, reviews van mooie producten tot mjin ervaringen met mijn kleintjes, je kan het wekelijks hier lezen. Wil je niets missen? Hou deze blog of de Happy Mommy instagram dan in de gaten!

See you soon!

 

Liefs, Happy Mommy Luby

 

 

 

Volg Happy Mommy:


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Saar
3 jaar geleden

Hier word ik heel blij van, mooie site zeg. Ik ga straks zeker hier een kraamkado halen. Ik volg je nu op instagram. Groeten van een andere happy mommy

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Bedankt lieve Saar! Een hele dikke knuffel!

Janne
3 jaar geleden

Wat leuk!! Ik ga je volgen en onthouden voor cadeautjes!! Fijn om te lezen dat jullie zo mooi en trots gezin zijn! Xxx

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Thanks Janne, wat een lieve reactie! Hele dikke knuffel van mij!

Limo
3 jaar geleden

Supermommy! Mogen Noah en Lana ook in de pakket? ZO CUTE!

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Haha alleen als de giftbox naar hun bekende oom in Londen wordt gestuurd! ❤️

Maaike
3 jaar geleden

Wat een mooie site en leuke blog.
Ik volg je op insta..veel succes

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Bedankt Maaike! Heel veel liefs en een fijn weekend!

Rima
3 jaar geleden

SO CUTEEEEEE!!!!!

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Thank youuuu! Liefs!!

Kim Dam
3 jaar geleden

Wat een prachtige site Lubna!!!!
En een geweldig gezin. Mooie kindjes. Veel succes en als ik een kraamcadeau nodig heb weet ik je te vinden. Liefs Kim

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Thanks Kim! Hele dikke knuffel en tot over een paar weekjes!

Die van die liedjes..
3 jaar geleden

Lieveling, ik heb een typefout gevonden: de derde zin begint met het woord 'helaas'. Volgens mij bedoel je hier 'gelukkig' ;)

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Leuk geprobeerd lief! Ik maak het in mijn volgende blog met je goed😂❤️

Jietse
3 jaar geleden

Leuke site zeg! Ik volgde je al op isntagrqm maar zeker de moeite om de blog ook te volgen 🤭 wat je ook schrijft hihi

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Haha lief! Dank je Jietse! Fijn weekend en veel liefs!

Margriet
3 jaar geleden

Zeer leuke Blog en website Happy Mommy, Lubna !!
Ik heb reeds 2 mooie posters bij je besteld: 1 Geboorteposter en 1 Milestone poster, beiden gepersonaliseerd, en beiden zeer mooi ! En ook een heel leuke Kraammand !! :)
Ik ga je zeker volgen en wens je veel succes !!!! xx

Happy Mommy Luby
3 jaar geleden

Bedankt lieve Margriet! Zo blij dat je happy bent met de posters en de kraammand! Heel veel liefs!!!!