home » Blog 4: De eerste Happy Mommy maand is een feit!

Blog 4: De eerste Happy Mommy maand is een feit!

Gepubliceerd op 16 september 2018 om 06:42

Hoi lieve Happy Mommy buddies,

Het was even stil op bloggebied vanuit Happy Mommy, maar dat heeft te maken met het feit dat ik het als mommy even rustig aan heb gedaan, aangezien Jeroen een paar weken vrij was. En dat betekende: heel veel leuke dingen doen (en tussendoor natuurlijk jullie bestellingen inpakken en verzenden, echt zo leuk!). Ik wil jullie in deze blog vooral bedanken voor de support en de bestellingen! 

 

Even snel over de vakantie:

We hebben vooral genoten van Bumba en Maya de Bij! Bijna net zo relaxed als een retourtje Ibiza, op de schreeuwende kids in Plopsa land en het natte weer na. Maar hey, Lana blij, Mommy blij! En wat was ze blij, dus voor ons was het daarom een van de leukste vakanties ever! En Noah heeft inmiddels de selfie functie ontdekt op mijn telefoon, dus elke keer als hij zichzelf ziet op de telefoon gaat hij ubercharmant lachen. SMELT. En Lana loopt trouwens de hele vakantie als een leeuwtje rond, zoals je hieronder ziet! 

 

Daarnaast ben ik ook druk bezig geweest met bestellingen en dat maakt me zo blij! De eerste maand van Happy Mommy zit er inmiddels op (1,5 maand eigenlijk!) en wat ben ik dankbaar voor alle bestellingen en al het vertrouwen! Ik had stiekem gehoopt op 1 bestelling per week, maar dat het al zo snel zou lopen, dat had ik echt niet verwacht, dus super bedankt allemaal!! Echt HEEL HEEL HEEL veel liefde voor jullie!

 

En zo is mijn eerste Happy Mommy maand voorbij. En aangezien ik een heel onrustig persoon ben, betekent voor mij het afsluiten van de eerste maand ook dat er nieuwe producten in de webshop moet komen! En dat is de reden waarom ik nu, om 6 uur ‘s ochtends, na een avondje de website aanpassen en nieuwe interieurposters en kinderkamerposters toevoegen, een blog aan het schrijven ben. Ja, morgen gaat waarschijnlijk heel langzaam, aangezien ik nog niet heb geslapen en de hele nacht heb zitten werken (en tussendoor de kleine moest voeden), maar hoe gek het ook klinkt, ik vind het superleuk om te doen!! Ik ga nu wel afronden en hopelijk kan ik nog een uurtje pitten!

 

NOGMAALS BEDANKT VOOR DEZE GEWELDIGE EERSTE MAAND! 

 

P.s: vergeet niet te kijken naar onze sale-producten

 

 

Liefs, Luby


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.