home » Blog 5: Posters posters posters

Blog 5: Posters posters posters

Gepubliceerd op 23 oktober 2018 om 23:28

Hoi lieve Happy Mommy buddies,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt ben ik geen held in het bloggen. Ik probeer af en toe wat op te schrijven, maar neem het me niet kwalijk als je niet elke week een dosis Happy Mommy blognieuws in je mailbox krijgt. 


Inmiddels is het bijna eind oktober en bestaat Happy Mommy bijna 3 maanden! In die drie maanden heb ik onwijs veel leuke klanten, bloggers en lieve mama's leren kennen. Het leuke van de Happy Mommy producten is dat veel producten (zoals de giftboxen of gepersonaliseerde posters) niet kunnen worden verkocht zonder meer van de klant te weten. En dat maakt dat er af en toe veel contact is en dat je de klanten daardoor beter leert kennen. Zo leuk vind ik dat! Ik heb ook een paar anniversary-posters mogen maken, zo leuk om te doen! Lang voordat Happy Mommy is ontstaan had ik er al een keer eentje egemaakt voor Jeroen toen we 5 jaar getrouwd waren, en nu heb ik het geluk gehad om een paar te mogen maken voor jullie. Zou je er eentje willen, dan kan je dat hier bestellen.  Zou je de poster liever op hout bedrukt willen hebben, dan is dat mogelijk, zowel in kleine formaten als in A4 en A3 formaat. 

 

 

In de tussentijd hebben we hier thuis doorkomende tandjes van Noah, Lana die is begonnen met de peuterspeelzaal, lieve Jeroen die het ontzettend druk heeft op zijn werk en zo tikt de tijd door. Ik ben nog even thuis met ouderschapsverlof. In januari ga ik weer twee dagen lesgeven (voor de mensen die het hebben gemist, ik ben docent stafrecht en mensenrechten, wat ik ook te gaaf vind om te doen). Dus naast mijn Happy Mommy liefde zal ik dan ook weer kunnen genieten van mijn lieve studenten, die ik ontzettend heb gemist!  Voorlopig geniet ik echter van het thuis zijn met mijn kleine munchkins, want zelfs in alle chaos en drukte (en poepluiers!) geniet ik ontzettend ervan om thuis te zijn! Het is voor mij echt het leukste wat er is!

De bibliotheek blijft het lievelingsuitje van Lana

 Voor nu hou ik deze blog voor gezien en ik ga ik verder met posters ontwerpen. Neem vooral een kijkje bij de Kids Posters, er zitten namelijk weer nieuwe bij! Tot de volgende keer!P.s: vergeet niet te kijken naar onze sale-producten

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.