home » Party kriebels : momblogger Mirjam op zoek naar party tips!l

Party kriebels : momblogger Mirjam op zoek naar party tips!l

Gepubliceerd op 19 januari 2019 om 21:06

Het nieuwe jaar is begonnen, eindelijk rust thuis zou je zeggen. Nou dat is eigenlijk hier niet helemaal het geval…over een paar weken is Anna al weer jarig en wordt ze 7 jaar.
Ja, al weer 7, het gaat me soms echt te snel hoor. Zie nog zo de dag voor me dat ze geboren werd, eigenlijk ook te snel een maand eerder dan gepland, maar nu wordt ze dus al weer 7.

Ze telt momenteel de dagen al weer af, tot wanneer ze jarig is. Ik kan wel een nieuwe adventskalender maken hiervoor…en ze weet ook precies wat ze wil hebben. Een nieuwe fiets, waar een bak voorop kan en dan in een turquoise kleur, skeelers met 4 wielen, heel veel slijm (sorry dat gaat hem echt niet worden) en nog veel meer  meisjesdingen. Daarnaast is ze ook druk bezig met wie er moeten komen op haar feestje.

 

Haar feestje dat is ook echt zo’n ding. Ik weet haar eerste feestje nog goed, toen ze 5 jaar werd. Man man, wat een apart feestje, ik zal het maar netjes zeggen. Met Anna erbij waren er 7 meisjes. Ik hoorde goede verhalen van andere moeders, hoe leuk de feestjes waren en hoe de kinderen meededen. Dat stemde me hoopvol…maar het pakte toch even wat anders uit.

 

We begonnen met het versieren van een cakje. Lekker en makkelijk toch zou je zeggen, maar er waren er 2 meisjes die geen cake lusten, eentje wilde er geen slagroom op en een ander vond het stom. Vervolgens wilden we spelletjes gaan doen, maar alle meisjes renden naar boven. Anna dirigeerde ze weer naar beneden, al waar we begonnen met stoelendans. Weer vonden 2 het stom, eentje durfde er niet mee te doen en de rest,  4 dus deden mee. Ook mijn man deed mee, waardoor 2 meisjes zeiden dat de papa van Anna raar deed. Haha ik kon er wel om lachen, maar Anna niet. Die werd super boos op ze en zei mijn PAPA IS NIET STOM!  En er stond een lekker kibbelpartijtje onderling.

 

Na de stoelendans besloten ze om met elkaar verstoppertje te spelen, wat godzijdank goed ging. Daarna wilden een aantal door de kamer te glijden en gek te doen, wat de andere helft weer stom vond…..dus met de rest twister gedaan. De spelletjes die we zelf bedacht hadden hebben we maar opzij geschoven.

 

Al laatste gingen we patat met knakworsten eten. Leek me makkelijk en dat zou iedereen wel lusten. NOT eentje lustte er geen patat en een aantal geen knakworsten…..en het toetje viel ook niet helemaal in de smaak:).

Nou  ja toen hebben mijn man en ik alles maar opgegeten. Het mooiste was dat Anna het feestje echt leuk vond, ondanks het gedoe onderling. Echte meiden dus.

 

Afgelopen jaar toen ze 6 werd, hadden we wat kleine dingen bedacht, maar uiteindelijk heeft mijn man de hele middag in de tuin staan draaien met een springtouw en wilde ze alleen maar springen. Grappig he, het was februari, maar de zon scheen en het leek wel een beetje lente. Iedereen gelukkig en wij ook.

 

Dit jaar willen we voor het eerst een feestje doen waar we ergens heen gaan. We hebben besloten geen Monkey Town of  Ballorig te doen. Maar eerder iets met knutselen, bowlen lijkt haar leuk, of hebben jullie nog goede tips? Ik hoor het graag!

Anna


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Kim
2 jaar geleden

Oh Mir...nooit meer feestjes thuis doen wij na t eerste feestje van mees. Tante suus in hhw is een aanrader! Of een dans feestje van gotta move of aan de rustenburgerweg in hhw zit een creatief atelier. Of taartjes versieren bij taartentoco?

Daphne
2 jaar geleden

Wat een verhaal Mir..... 🙈. Leuk he die feestjes thuis 😛. Wij zijn dit jaar met Fem naar de hobbyfarm geweest. Dat was zo'n succes! De meisjes hebben onder onwijs leuke begeleiding amuletten gemaakt van speksteen. Helemaal in stijl van ons heksenthema. Maar je kunt er ook knuffels naaien (met Floor een keer gedaan, ook leuk! Of zeepkettingen maken. Succes 😃😉👍

Lil
2 jaar geleden

Wat leuk geschreven, en voor mij toekomstmuziek:)