home » Play-in Utrecht, eindelijk een instagramwaardig indoorspeelparadijs!

Play-in Utrecht, eindelijk een instagramwaardig indoorspeelparadijs!

Gepubliceerd op 15 maart 2019 om 16:40

Hi lieve mensen, als eigenaar van Happy Mommy schrijf ik af en toe ook zelf een blog over mijn geweldige, chaotische en no sleep momlife. De mensen die ons goed kennen weten dat het altijd druk, druk, druk en nog een beetje druk is bij ons. En als er verjaardagen zijn is dat natuurlijk nog erger!

Zo werd mijn kleine munchkin Lana eind februari drie jaar. En ja, ik ben zo’n sentimentele mama die dan inderdaad traantjes zit weg te vegen omdat de tijd zo snel gaat. Maar veel tijd daarvoor had ik niet, want vanwege allerlei andere omstandigheden moest ik snel op zoek naar een feestlocatie. En omdat mijn kleine casanova Noah het nog steeds leuk vind om tussen de borstvoeding door ‘s avonds wakker te zijn en ik dus nauwelijks slaap, was ik op zoek naar een locatie waar ik zelf zo weinig mogelijk moest versieren en die er toch leuk uitzag (lees: hoog instagram- en pinterestgehalte).

 

Na heeeeeel lang zoeken vond ik een geweldige locatie: Play-in Utrecht. Het bestaat uit drie gedeeltes: een Kids-in (hier vierden wij het feestje van Lana), een Jump-in (trampolines waar je u tegen zegt) en een Climb-in (jaaa, superspannende klimwanden). Het is eigenlijk ook geen speelparadijs, maar een familiecentrum, zoals ze zelf ook al zeggen op hun website. Er is namelijk voor alle leeftijden iets gaafs te beleven!

 

Maar even nog speciaal over Kids-in, waar wij het feestje hadden van Lana: dit wordt niet alleen voor feestjes onze nieuwe spot, maar ook voor de zaterdag- of zondag als het regent! Het ziet er echt te leuk uit en de sfeer is superrelaxed. Kids-in heeft een onderwater thema (dan heb je me al, als kleine zeemeerminfan) en ze hebben ook nog 3 te schattige VIP-rooms die je erbij kan boeken bij een kinderfeestje. Zoals je op de foto’s kan zien had Lana de ‘Ijsprinses VIP-room’, maar je hebt er verschillende (onderwaterwereld, piraten- of discokamer, echt te leuk en het liefst had ik ze allemaal geboekt).

Ik kan hier echt uren over doorgaan, maar deze blog is nu al te lang, dus even kort samengevat:
Waarom ben ik fan van Play-in Utrecht?


1. Supergave VIP-rooms (wij hadden een geweldige prinsessen cakeparty daar!)

2. Personeel is echt te lief

3. Geen uberlelijke indoor speelplaats, maar mooie kleurtjes en een superleuk onderwater thema! Ze spelen tussen de visjes en glijden letterlijk door een haaienbek (was favoriet hier)!

4. Het was er schoon (!!!)

5. De beachbar heeft een hoog instagram-gehalte

6. Eigenlijk heeft de gehele locatie dat.

7. Je hoeft zelf geen moeite te doen. Je kan daar alles afnemen (eten, drinken, chipszakjes, taart, etc). Wij hadden een eigen taart mee, dat was ook mogelijk!

8. Ze zijn oprecht lief en begaan. Toen ik voor de eerste keer belde en had uitgelegd dat Lana de ziekte van Crohn heeft en daarom niet alles kan eten, hebben ze oprecht de tijd genomen en met me gekeken wat voor opties er waren. SUPERLIEF. Hieraan kan je zien dat het bedrijf gerund wordt door mensen met een groot hart.

9. Hun glittertattoo’s zijn heel gaaf. Ook voor papa’s!

10. Je gaat er superblij weg

Kortom: een aanrader voor iedereen! Alvast heel veel speelplezier!

 

 

Liefs, Happy Mommy Luby


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.