home » De zoektocht naar de perfecte prinsessenjurk

De zoektocht naar de perfecte prinsessenjurk

Gepubliceerd op 4 juni 2019 om 15:26

Elsa, Anna, Assepoester: onze kleine supergirl Lana is dol op prinsesjes. En wat doe je als je een meisje hebt wat gek is op prinsessenfeestjes? Je gaat dan op zoek naar de perfecte prinsessenjurkjes!

En als het gaat om prinsessenjurkjes, hebben wij een parel gevonden in doolhof van websites en winkels. Eentje waar eigenlijk alle moeders en vaders met kleine prinsesjes van op de hoogte moeten zijn. En dat is www.dehippebengel.nl

Ze hebben echt geweldige Anna & Elsa jurken, en andere prinsessenjurken!! En ook normale feestjurkjes genoeg! Zo had Lana afgelopen februari een prinsessenfeestje bij Play-in Utrecht, waarbij ze zowel een assepoesterjurkje aanhad in de VIP-room, en bij het spelen in de onderwater speelparadijs een kort jurkje in het mintgroen die leek op een zeemeermin jurkje (eerste jurkje van de fotocollage hieronder).

Het eerste wat ze zei toen ze heb voor het eerst zag: Lana’s zeemeerminjurkje!!! En wat ook fijn was: het jurkje was maar 9,99!

Dus lieve mama’s (en papa’s), ben je op zoek naar jurkjes voor je miniprinsesje? Kijk dan vooral bij www.dehippebengel.nl

 

Jurkjes verkrijgbaar bij www.dehippebengel.nl

 

Ken je nog meer leuke webshops met mooie prinsessenjurkjes? Deel ze met ons!

 

Liefs,

 

Happy Mommy Luby


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.