home » Pimp je huis of tuin met een hippe hangmat!

Pimp je huis of tuin met een hippe hangmat!

Gepubliceerd op 25 september 2019 om 15:37

Als island-girl, geboren en tot mijn tiende gewoond op Curacao, kan je me ontzettend blij maken met een hangmat of hangstoel. Tijdens mijn jeugd was een hangmat iets wat je alleen buiten gebruikte. Inmiddels zijn we veel wijzer en wat blijkt: 'hangmatten en hangstoelen zijn THE fashion gadget in je huis! En juist met alle drukte van tegenwoordig is het zo ontzettend fijn om een plekje te hebben om thuis heerlijk te relaxen na een dagje werken of een dag met de kids. En mijn kids vinden het overigens ook heerlijk om samen in de hangmat te liggen!

 

V E R K O O P A D R E S J E S

Waar kan je terecht voor een awesome hangmat of hangstoel? Als je inmiddels om bent en ook een hangmat wil aanschaffen, kijk dan vooral bij  https://www.hangmatwereld.nl/ en https://www.tropilex.com/nl/

Je kan hier echt geweldige hangmatten aanschaffen, van kleurige gypsyhangmatten tot gehaakte boho-hangmatten. Liever simpel en strak? Ook dat hebben ze!

 

H A P P Y   H A M M O C K I N G

T I P S

- Een mooie grote plant naast je hangmat is altijd nice!

- Gooi er een paar kussentjes op, dan ziet je hangmat er meteen al hip uit

- Op zoek naar een ultiem relaxmomentje? Neem je hangmat mee naar het bos, hang hem tussen twee bomen en you are good to go (of to chill eigenlijk)! Mooi meegenomen: je hebt meteen een prachtige insta-foto.

- Vergeet niet: hangmatten en hangstoelen zijn niet alleen voor buiten, pimp je woonkamer of slaapkamer met een mooie hangmat!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.