home » HAPPY BLOG » Paulina

P A U L I N A 

 

In 2017 werd ik trotste mama van Zoë, geheel onverwacht werd ik een paar maanden later een single mama van deze kleine prinses. Inmiddels is Zoë bijna twee.

Ik ben Paulina, 32 jaar en werk fulltime als jurist letselschade. Toen andere vrouwen mijn verhaal hoorden begonnen ze mij te schrijven. En op die manier werd ik een blogger op www.mylifewithzoe.com. Inmiddels heb ik besloten om mijn blog te veranderen in een wekelijks column en binnenkort is mijn nieuwe site dan ook in de lucht. Het idee van de wekelijkse column is dat ik andere mama’s meeneem in mijn leven als single mom. Binnenkort opent mijn webshop met een prachtige zwemcollectie voor de kleine ladies en diverse spulletjes voor single moms. Ik ben nog bezig met het ontwerpen van deze collectie, maar het wordt top.

Kenmerkend aan mij is dat ik overal ter wereld heb gewoond en nog steeds vele reizen maak maar dan samen met Zoë. Ze is al een ervaren vliegster. In mijn vrije tijd onderneem ik veel met Zoë, zo gaan we elke week naar dansles en zwemles. Ik geniet van elk moment. Verder hou ik er van om met vrienden uitstapjes te maken, zoals etentjes (vooral sushi), bios, theater. Ik sport veel maar dat is nou niet iets wat ik echt leuk vind ( maar aankomen ook nietūüėČ)

Verder ben ik erg blij dat ik een maandelijkse blog voor www.happymommy.nl mag schrijven. En daarnaast dat andere mama’s en papa’s 10% korting krijgen met de code zoe voor de prachtige spulletjes op deze site.

Volg ons op:

Blog/ Website: www.mylifewithzoe.com

Instagram: https://www.instagram.com/my.life.with.zoe/

Facebook: www.facebook.com/mylifewithzoe

 

O V E R Z I C H T    M A M A B L O G S