home » HAPPY BLOG » Sylvia

 

 

S Y L V I A

 

Ik ben Sylvia Welner een Happy Proudmom van Jayden Milan en daarnaast Proud(bonus)mom van 2 dochters, de vrouw van een superlieve man, een to be Mom- Family-, Lifestyle- en Travelblogger en een echte creator. Soms ben ik een beetje gek, chaotisch, maar ik kan ook een echte Sheldon (big bang theory) zijn, over het algemeen ben ik een gelukkig, creatief en sociaal persoon. Ik geloof in Karma en "What goes around, comes back around. 

In 2017 werd ik op 38-jarige leeftijd moeder van onze zoon Jayden Milan, ons kleine wonder. Totaal onverwacht was ik zwanger, onverwacht omdat het voor mij medisch bijna onmogelijk was om zwanger te worden.
Daarnaast heb ik 2 bonusdochters van 18 jaar en één van 10 jaar oud. De oudste dochter woont bij ons en de jongste is om het weekend bij ons. Wij zijn dus een echt gemengd gezin.

Ik ben werkzaam als project assistent bij het Rijksvastgoedbedrijf. Daarnaast ben ik een creatief en ondernemend persoon en denk ik altijd na over wat ik kan doen om mezelf uit te dagen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in onroerend goed, interieurontwerp, schoenen, riemen en tassen, sieraden, make-up, reizen, maar het allerbelangrijkste is en blijft mijn gezin en familie. Sinds eind 2018 heb ik mijn eigen website www.supermomsworld.wordpress.com 
,hierin kan ik mijn creativiteit en onrust hopelijk kwijt. De website is nu nog een beetje leeg maar hier komt snel verandering in.

Door de jaren heen heb ik veel verschillende beroepen gehad en heb ik ook verschillende opleidingen gevolgd. Ik ben bijvoorbeeld tandartsassistent geweest (wat ik echt leuk vind!), Ik heb gewerkt in een kledingwinkel, in de horeca, op diverse overheidsinstanties waaronder het ministerie van de Minister-President en nu dus als projectmedewerker onroerend goed bij de overheid. Ik heb mijn eigen sieradenlabel en eigen label voor paardrijdenlaarzen gehad, helaas moest ik beide bedrijven stoppen omdat het tijdens de crisis niet meer rendabel was.
Ik heb mijn diploma als assistent makelaar  en make-up artist en ben van plan binnenkort nog een andere opleiding te volgen alleen mijn onrustige innerlijke is er nog niet uit welke opleiding dat gaat worden. Ik heb zoals altijd verschillende interesses.

Voor nu was dit in vogelvlucht mijn leven, vanaf hier wil ik je meenemen naar mijn maandelijkse (gast)blogs voor happymommy.nl en nodig ik jullie ook graag uit om mijn website supermomsworld en mijn instagramaccount een bezoek te brengen en te volgen.

 Heel veel Liefs van een Happy Proudmom,
Sylvia Welner

 

 

 

 

 

O V E R Z I C H T    M A M A B L O G S