home » HAPPY WEBINAIRS

HAPPY WEBINAIRS

De afgelopen twee jaar heb ik via evenementen veel (jonge) moeders leren kennen, allemaal met hun eigen verhaal. Zo sprak ik een paar moeders die hun studie niet hebben kunnen afmaken, maar die dit eigenlijk wel willen. Ook sprak ik met moeders waarbij de kinderen de deur uit waren en ze daardoor op zoek waren naar 'iets nieuws'. En toen was er het jaar 2020. Een jaar van eenzaamheid en isolatie.  Een jaar waarbij het lastig is om contact te leggen met anderen, terwijl wij elkaar nu juist zo nodig hebben.

 

Met dat allemaal in gedachten organiseert Happy Mommy momemnteel Happy webinairs. Waar de webinairs en workshops voorheen als doelgroep jonge moeders had, staan ze nu open voor iedereen. Er is een variatie aan webinairs beschikbaar, waarbij wij in deze eenzame tijden alsnog contact met elkaar kunnen leggen, of dat nou voor informatieverschaffing en kennisoverdracht is, of om elkaar te begeleiden.

 

Wat zijn Happy Webinairs?

Dit zijn online bijeenkomsten, waarbij je eigenlijk bij elke webinair weer met een ander onderwerp als het ware in de collegebanken zit.  Van recht, filosofie tot actuele onderwerpen, veel komt aan bod! Ook organiseren we kleine (online) bijeenkomsten voor jonge moeders die graag hulp willen bij het voortzetten van hun studie en met het maken van een studiekeuze, zoals wij voorgaande jaren al hebben gedaan.

 

 

Meer informatie:

De seminairs duren 1 uur en je kan je van tevoren inschrijven via info@happymommy.nl

Je krijgt in jouw e-mail een link toegestuurd naar teams, en daar kan je onze webinairs volgen. Tip: download de teams-app op je telefoon, dan kan je de webinair ook op je telefoon volgen. De webinairs zijn gratis te volgen.

 

Voor wie?

Of je nou een student, een ouder of 70 jaar oud bent,  iedereen is welkom. Het idee is om samen een maatschappelijk onderwerp te bespreken. Je hoeft geen juridische voorkennis te hebben!

 

Data eerstvolgende webinairs in 2021:

Zaterdag 16 januari 2021: 1100 - 12.00 uur
Onderwerp: Feit en fictie anno 2021: Hoe onderscheid je fake news van echt nieuws?

 

Woensdag 3 februari 2021: 11.00 - 12.00 uur

Onderwerp: het voortzetten van je studie na een tijdelijke stop. Wat zijn de mogelijkheden?

 

Woensdag 24 februari: 11.00 - 12.00 uur

Onderwerp: Strafrecht en rechtvaardigheid

Wat is het juiste om te doen? Wanneer is iets rechtvaardig? We bespreken tikkende tijdbomzaken en strafuitsluitingsgronden. Ook stafrecht en de media komt aan bod.

 

Zaterdag 20 maart: 11.00 - 12.00 uur

Onderwerp (op verzoek): een nieuwe studie combineren met het moederschap. Tips & Tricks en hulp bij het maken van een studeerplan.