home » HAPPY WEBINAIRS

HAPPY WEBINAIRS : EDUCATE YOURSELF

Toen Happy Mommy in 2018 werd opgericht, was het de bedoeling om een webshop op te zetten, waar wij giftboxen en gepersonaliseerde cadeautjes zouden verkopen. Dit hebben we ook gedaan, en dit was ontzettend leuk om te doen. De afgelopen twee jaar heb ik echter zoveel moeders via social media leren kennen, allemaal met hun eigen verhaal. Zo sprak een paar moeders die hun studie niet hebben kunnen afmaken. Veel van deze moeders hadden geen behoefte aan het starten van een nieuwe studie, echter proefde ik dat er wel behoefte was om kennis via een andere manier dan een jarenlange studie op te doen. Soms sprak ik ook moeders waarbij de kinderen de deur uit waren en die nu op zoek waren naar iets nieuws. En toen gebeurde 2020. Een jaar waarbij eenzame mensen nog eenzamer werden en het moeilijk was om echt contact met elkaar te hebben. Terwijl wij elkaar nu juist zo nodig hebben en contact op welke manier dan ook heel fijn is!

 

Met dat allemaal in gedachten start Happy Mommy vanaf februari 2021 met Happy Mommy webinairs. Wat zijn dit?

 

Dit zijn online bijeenkomsten, waarbij je eigenlijk bij elke webinair weer met een ander onderwerp als het ware in de collegebanken zit. Ik ben niet alleen een Happy Mommy, maar ook een oud-strafrechtadvocaat en momenteel ook nog docent recht. Naast het bloggen over kinderkamers heb ik dus ook veel te vertellen over mijn grootste passie naast mijn kinderen en mijn man: het recht. Van recht, filosofie tot actuele onderwerpen, veel komt aan bod!

 

Voorbereiding van tevoren is niet nodig, enthousiasme wel!

 

Meer informatie:

De seminairs duren 1 uur en je kan je van tevoren inschrijven via info@happymommy.nl

Je krijgt in jouw e-mail een link toegestuurd naar teams, en daar kan je onze webinairs volgen. Tip: download de teams-app op je telefoon, dan kan je de webinair ook op je telefoon volgen. De webinairs zijn gratis te volgen.

 

Voor wie?

Of je nou een student, een jonge mama of papa of 70 jaar oud bent,  iedereen is welkom. Het idee is om samen een maatschappelijk onderwerp te bespreken. Je hoeft geen juridische voorkennis te hebben!

 

Data eerstvolgende webinairs:

 

Woensdag 24 februari: 11.00 - 12.00 uur

Onderwerp: Strafrecht en rechtvaardigheid

Wat is het juiste om te doen? Wanneer is iets rechtvaardig? We bespreken tikkende tijdbomzaken en strafuitsluitingsgronden. Ook stafrecht en de media komt aan bod.

 

Zaterdag 20 maart: 11.00 - 12.00 uur

Waar wil je het graag over hebben? Stuur ons je ideeen! We publiceren eind februari het onderwerp.