home » Levertijd en verzendkosten

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

Posters

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij hanteren een levertijd van 3-5 werkdagen voor verzendingen van geboorteposters en interieurposters binnen NE en naar BE. Voor de mijlpaalposters hanteren wij een levertijd van 5 - 7 werkdagen binnen NL en naar BE.

Spoed
Bij spoed kunt u altijd contact opnemen met ons via info@happymommy.nl. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.

Newborn giftboxen en feestboxen:
Levering binnen 3-5 werkdagen in NL. Levering binnen 5-7 werkdagen BE.


Bij elk product staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen € 4,95 voor verzendingen binnen Nederland en € 6,95 voor verzendingen naar Belgie, m.u.v. de posters. Voor alle posters geldt een gereduceerd tarief van 2,95 verzendkosten binnen Nederland en 3,95 verzendkosten naar Belgie.

De bestellingen kunnen ook bij ons afgehaald worden in Utrecht. Geef dit aan bij je bestelling of neem hiervoor contact op met ons via info@happymommy.nl