home » newborn giftbox

The Newborn Giftbox:
It's not just a giftbox, it's an experience. 

 

D E   K R A A M M A N D  I N   E E N  H I P  J A S J E  

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is onze newborn giftbox wat je zoekt! Je geeft met deze giftbox niet alleen cadeautjes, maar een heel avontuur cadeau.  De newborn giftbox komt in drie versies: 5, 7 en 10 dagen. De box bevat ingepakte cadeautjes en bij elk cadeautje is een tekst aangehecht. De bedoeling is dat de nieuwe ouders elke dag een cadeautje uitpakken. Op deze manier kunnen ze dagen nagenieten van je bezoek! Wil je de giftbox meteen naar het adres van de nieuwe ouders sturen? Ook dat is mogelijk! Tevens is het ook mogelijk om vanuit het buitenland een pakketje naar een adres in Nederland te sturen. 

 

U N I E K   C O N C E P T : 

Elk exemplaar van de newborn giftbox is uniek. Van de meeste giftboxen hebben we maar 1 of een paar pakketten op voorraad. Het idee achter onze newborn giftboxen is namelijk dat ze telkens weer andere producten bevatten. Zie je een leuke giftbox? Wacht niet te lang, want anders is de giftbox al weg!

B A B Y S H O W E R :

Onze newborn giftboxen kunnen natuurlijk ook dienen als babyshower-cadeau! Geef de zwangere de giftbox cadeau, met de opdracht om de box pas open te maken op het moment dat de baby geboren is. Zo zorg je ervoor dat je een uniek cadeau hebt op de babyshower! 

 

S P E C I A L    R E Q U E S T 

Daarnaast kan je ook contact met ons opnemen als je speciale wensen hebt (kleur, merk, inhoud kraampakket etc). Happy Mommy gaat dan voor jou op zoek naar de beste aanbiedingen en maakt dan een kraampakket die voldoet aan jouw specifieke wensen. 

 

 

N E W B O R N   G I F T B O X   7  E N   1 0  D A G E N

Op verzoek. Neem contact op via info@happymommy.nl  Wij brainstormen graag met je mee en sturen je een offerte op! 

 

N E W B O R N    G I F T B O X     5    D A G E N  :  

B A B Y S H O W E R G I F T   O F 

K R A A M M A N D

Z W A N G ER S C H A P S  

A A N K O N D I G I N G