home » Wie is Happy Mommy?

O V E R    H A P P Y   M O M M Y


Mijn naam is Lubna Medema en ik ben de trotse moeder van Lana van drie en Noah van anderhalf.  Samen met mijn gekke (en lieve) man Jeroen geniet ik enorm van alle chaos die een familie met twee kleine kindjes met zich meebrengt. Daarnaast werk ik twee dagen in de week als docent strafrecht en mensenrechten. Daarvoor was ik strafrechtadvocaat. Ik hoef het pleiten in de rechtszaal gelukkig niet heel erg te missen, want in beide kids zie ik mini-advocaten.

Daarnaast ben ik altijd creatief bezig geweest. Ik heb het altijd heel leuk gevonden om cadeautjes voor anderen te kopen (ja, dat kost veel geld) en ze daarmee blij te maken. Bovendien ben ik een beetje verslaafd aan het zoeken naar koopjes en het online shoppen. En als het gaat om feestdecoratie, dan zit ik uren te zoeken op pinterest naar de leukste ideetjes. Dus toen dacht ik, waarom niet al mijn verslavingen combineren? En zo kwam het idee voor Happy Mommy.

Vanaf 1 augustus 2018 is Happy Mommy officieel online. Happy Mommy is opgericht met het idee om het leven voor mama's (en papa's) wat makkelijker te maken. Attente en lieve cadeautjes, giftboxen, posters en gepersonaliseerde feestartikelen, die kan je in 1 klik bij ons halen. Heb je zelf iets anders in gedachten? Dan is dat ook mogelijk! Bij Happy Mommy gaan we op zoek naar de beste deals en maken we daar een mooi pakketje van in de newborn giftboxen. Daarnaast hou ik ervan om posters te maken. Neem vooral een kijkje in onze milestone giftshop, mischien zit er wel wat leuks tussen voor jou! 

Waar ik me vooral op verheug, is om al jullie cadeautjes in te pakken. Hoe gaaf is het dat ik als Happy Mommy betrokken mag zijn bij het maken van jullie kraammand? Of het maken van een geboorteposter of het helpen organiseren van je feest? Op die manier delen jullie een deel van jullie geluk met mij. En daarvoor alvast heel veel dank, wat een eer.

 

Heel veel liefs, 
Happy Mommy Luby